Munkatársi portál

Image

Karrierportál: ahol a kereslet és a kínálat találkozik

Első kézből kaphatnak információt a Pannon Egyetemen elérhető állásokról, illetve a hallhatóknak szánt munkalehetőségekről az álláskeresők az egyetem weboldalán a karrier menüpont alatt.

Mint ahogy Bodó Réka humánerőforrás-gazdálkodási igazgató elmondta: a munkavállalói karrierportált azért hozták létre, hogy gyorsan és hatékonyan érjék el azokat a potenciális jelölteket, akik a Pannon Egyetemen képzelik el jövőbeni pályafutásukat.

Az oldalon nem csupán konkrét állásajánlatra van lehetőség jelentkezni, hanem adatbázisba is. De az érdeklődők részletesebben megismerhetik az intézmény által kínált lehetőségeket, valamint tájékozódhatnak a HR témájú hírekről és eseményekről is.

A hallgatói karrierportál célja, hogy összekösse a munkáltatókat és álláskereső hallgatókat egymással. Az állásajánlatok kínálatán felül a portál arra is lehetőséged ad, hogy szakmai gyakorlati helyeket vagy éppen önkéntes munkákat találjanak a hallgatók maguknak – mondta el Egyed Ildikó. A Karrier- és Hallgatói Szolgáltatóközpont igazgatója hozzátette: emellett beállíthatók saját preferenciák is, hogy ki, milyen végzettséggel milyen munkaidő beosztásban és milyen szakterületen kíván elhelyezkedni, és ha egy vállalat közzéteszi a nyitott állását, a hallgatók azonnali értesítést kapnak erről e-mailben. A pályázatok beküldése pár percet vesz csupán igénybe, hallgatói regisztrációt követően egy gombnyomással elküldhetjük az önéletrajzunkat a hirdető cég számára.