Munkatársi portál

Image

Publikációs felhívás a Pannon Mentálhigiénés Füzetek 2. tanulmánykötetbe

 A Pannon Mentálhigiénés Füzetek szerkesztősége felhívást intéz a segítő szakmákban dolgozó kollégákhoz cikkek, tanulmányok és jó gyakorlatok benyújtására. A 2023-ban útjára indított sorozatunk célja, hogy közös és rendszeres fórumot teremtsen azoknak a szakembereknek, akik segítő területen dolgoznak és összeköti őket a mentálhigiénés szemlélet, az ember mentális egészsége és a mentális egészséget tápláló humán kapcsolati rendszerek iránti elköteleződés. Tavalyi számunk elérhetősége: https://konyvtar.uni-pannon.hu/doktori/kiadvanyaink/Mentalhigiene_az_emberi_kapcsolatokert.pdf.

Mostani kötetünk címét is a fenti cél jegyében fogalmaztuk meg és érdeklődéssel várunk minden írást, amely hozzájárul a mentálhigiénés szemlélet és gyakorlat megjelenítéséhez, lehetőségeinek és eredményeinek bemutatásához, s ezáltal erősíti a mentálhigiéné területén képződő és dolgozó kollégák szakmai identitását és elköteleződését.

A kéziratok benyújtásának határideje: 2024. május 30.

A Pannon Mentálhigiénés Füzetek dupla vak lektorálást követően publikál írásokat.

Kérjük leendő szerzőinket, hogy írásukat a kiadó által megadott és felhívásunkhoz csatolt „sablon” szerint készítsék el és küldjék be a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Kérjük továbbá, hogy kéziratukhoz mellékeljék az alábbi, aláírt nyilatkozatot:

"Kéziratom beküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a közlemény nyílt hozzáférésű (open access) publikációként, CC-BY-NC-ND licencia alatt jelenjen meg."

[Publikációs sablon]

A Szerkesztőség nevében,

Dr. Pintér Márta